Home Meubels Hoogglans meubelen, voor een moderne smaak

Hoogglans meubelen, voor een moderne smaak

by admin

Niet iedereen houdt van hout en natuurlijke materialen in de woonkamer, ook al is dat nog zo’n trend. Of misschien houd je er wél van, maar wil je toch ook een moderne uitstraling. Dan zijn hoogglans meubelen in je woonkamer misschien iets voor jou.

Een moderne look met hoogglans

Met hoogglans meubelen  geef je je woonkamer een luxe en moderne look. De hoogglans woonkamer reflecteert overdags het licht van buiten en ’s avonds het kunstlicht. Hierdoor dragen de meubelen bij aan goede verspreiding van het licht door je woonkamer.

Hoogglans meubelen kun je ook inzetten om je wat ingedutte interieur een instant strakke en frisse uitstraling te geven. In sommige gevallen heb je alleen maar een strak gelakt wit of zwart dressoir nodig en kan je kamer weer helemaal meekomen. Maar als je echt helemaal klaar bent met je huidige meubelen, kun je natuurlijk ook een complete hoogglans woonkamer in één keer bestellen. Zorg wel voor soepele ladegeleiders, dat geeft een veel fijnere ervaring aan je (vernieuwde) meubels. Dat wordt even wennen, want het zal zijn alsof je verhuisd bent.

Tips voor hoogglans woonkamers

Wil je de uitstraling van je hoogglans woonkamer nog moderner maken? Denk dan eens aan het monteren van led-verlichting in bijvoorbeeld je nieuwe dressoir of in je tv-meubel. Als je nieuwe design meubelen daar nog niet mee geleverd zijn, tenminste, want kasten en dressoirs met hoogglans afwerking worden steeds vaker standaard al van led-verlichting voorzien.

Er zijn ook losse led-strips te koop die je zelf helemaal qua kleur in kunt stellen. Een mooi groen led-licht dat uit je nieuwe hoogglans meubel straalt kan het allemaal nog nét even wat meer meegeven. De reflectie in je nieuwe meubelen maakt het allemaal extra speciaal. Met zo’n veelkleurig led-licht kun je verschillende sferen oproepen. Van een feestelijk groen of geel naar een warm of romantisch rood of oranje.

Zoek het contrast op

Hoogglans meubelen kun je ook goed laten contrasteren met accessoires die juist over tegenovergestelde eigenschappen beschikken. Denk aan een langharig kleed op de vloer, een klassiek schilderij aan je strak gestuukte muur of aan een houten schaal met fruit op je glanzende salontafel. Inspiratie nodig? Kijk eens naar de vele filmpjes over hoogglans meubelen op YouTube.

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept