Home Design interieur Design Boxspring Fina

Design Boxspring Fina

by admin

Wilt u het design ook in de slaapkamer halen? Met een boxsprings weet u zeker dat u een erg mooi bed in de slaapkamer heeft waarbij u ook gegarandeerd bent van heerlijk Scandinavisch slaapcomfort. De boxsprings van Forss worden van hoogwaardige natuurlijke materialen volgens de nieuwste ergonomische inzichten vervaardigd. De collectie van Forss Boxsprings bestaat momenteel uit drie verschillende boxsprings, welke allen volgens een vast systeem uit drie lagen worden opgebouwd; de box, een pocketveringmatras en een topdekmatras. De combinatie van deze drie elementen staat ook wel bekend als de basis van het comfort van Scandinavisch slapen.

De 3 Boxsprings zijn:

-Bora
-Lima
-Fina

Boxspring Etten-Leur

In dit artikel willen we speciaal de boxsprings uit Etten-Leur uitlichten van De Been. Deze boxspring heeft een slank recht hoofdbord welke even breed als het bed is. De boxspring wordt gemonteerd op een zwaar vurenhouten frame gevuld met pocketveren. De boxspring wordt speciaal uitgerust met een speciale schoudercomfortzone. Hierdoor kun je lekker wegzakken in je bed, terwijl het lichaam wel de juiste ondersteuning krijgt. Ook de pocketveringmatrassen die worden geleverd bij de boxsprings worden van comfortzones voorzien. Het aanvullende topdekmatras zorgt voor extra comfort waardoor je een heerlijke nachtrust tegemoet gaat en ’s ochtends weer uitgerust op kunt staan.
Alle matrassen die worden gebruikt voor de boxsprings worden behandeld. Dit is een revolutionaire technologie, waardoor de voedingsbodem voor allergenen en huisstofmijt op een natuurlijke wijze verwijderd worden.

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept