Home Wonen Milieuvriendelijke, comfortabele kinderkleding van Moumout

Milieuvriendelijke, comfortabele kinderkleding van Moumout

by admin

Moumout is een Frans merk dat homewear maakt voor kinderen van 0-6 jaar! Al hun kleren zijn 100% katoen, dus geschikt voor de gevoelige huid die kindjes nou eenmaal hebben, en voelen heerlijk zacht aan. Natuurlijk zijn ze ook ontworpen voor kinderen; niet alleen de stijl is mooi en de kwaliteit is hoog, de weerstand van de stof is ook hoog en zelfs een kind zal de kleding niet zo makkelijk kapot krijgen. Bovendien is het een milieuvriendelijk merk, omdat je kind later ook nog van onze prachtige planeet moet kunnen genieten.

Het is een Frans merk, de producten worden gemaakt in Portugal en zijn leverbaar over de hele wereld. Moumout garandeert maatschappelijke verantwoordelijkheid binnen haar productieketens, dus niet alleen zijn de producten milieuvriendelijk geproduceerd, zonder gebruik van chemische middelen of siliconen, er is ook absoluut niemand uitgebuit bij de productie. Ethiek en milieu zijn belangrijk voor Moumout, maar ook kwaliteit. Elk product wordt gecontroleerd en handmatig ingepakt als een laatste controle van kwaliteit. De verpakking is gemaakt van volledig recycleerbare papieren zakken.

Moumout is in Nederland verkrijgbaar bij CozyKidz.

Contactgegevens:
Adres: Arnoudstraat 20-D, 2182 DZ Hillegom
Provincie: Zuid-Holland
Telefoon: 085 065 6434
URL: https://www.cozykidz.nl/nl/meubels/

Nou, dan over de geweldige, ethisch verantwoorde en milieuvriendelijke, zachte producten voor je kindje.
Moumout maakt leuke badjassen en handdoeken met capuchon. En niet alleen voor je kindje, er zijn ook badjassen voor jou! Jij kunt dus ook genieten van het comfort en de kwaliteit van Moumout.
Verder maken ze ook rompertjes voor de allerkleinsten, en t-shirts en shirts met lange mouwen voor de wat groteren. Verder leggings, schattige jurkjes, mutsjes en sjaaltjes. En allemaal met de schattigste ontwerpen!
Dan, als het tijd is om naar bed te gaan, kun je hier ook producten van Moumout voor gebruiken! Ze maken hoeslakens, slaapzakken en dekens, maar ook pyjama’s en nachtjaponnen.
En ook als je weg gaat kun je je spulletjes kwijt in een leuke tas van Moumout. Een grote tas, om vol te stoppen met speelgoed, of een kleine rugzak, die je kind zelf mee kan dragen en mee kan pronken!

Uitgelicht: https://www.cozykidz.nl/nl/accessoires/vloerkleden/

Dit alles is niet alleen comfortabel en kwalitatief hoogstaand. Alles heeft ook de mooiste ontwerpen. Veel producten hebben ontwerpen met dieren er op, zoals bijvoorbeeld panda’s of konijnen. Moumout ontwerpt ook producten met gebruik van natuurlijke elementen, zoals bladeren of bloemen. Keuze voor iedereen!

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept