Home Offline Je bedrijfsauto als ultiem visitekaartje

Je bedrijfsauto als ultiem visitekaartje

by admin

Ons land telt steeds meer (kleine) ondernemers en veel daarvan rijden rond voor hun werk in een bedrijfsauto. Niets komt dan zo professioneel over als wanneer je bij een cliënt kunt voorrijden met een bedrijfswagen die door middel van auto belettering is voorzien van je bedrijfsnaam en -logo. Zo geef je gelijk bij aankomst een prachtig visitekaartje af en laat je een goede indruk achter bij het wegrijden. Bovendien maak je onderweg gratis reclame voor je onderneming. Dit kan overigens ook door middel van een carwrap.

Auto belettering: professionele uitstraling

Als je als ondernemer werkzaam bent en je moet vaak naar klanten, dan is het een groot voordeel als je in een bedrijfswagen rijdt die duidelijk herkenbaar is door belettering of bestickering met je bedrijfsnaam en/of logo. Dit geldt zeker voor ondernemers, zoals monteurs en installateurs, die vaak in een busje rondrijden en daar hun gereedschap in vervoeren. Je komt goed voor de dag en je klant zal je meteen herkennen, als ze het logo of je bedrijfsnaam in het groot op je auto of bus zien staan.

Onderweg reclame maken

Ook ondernemers die maar af en toe hoeven te rijden, en niet altijd naar klanten, kunnen voordeel hebben van auto belettering of bestickering. Een goed leesbare belettering met je bedrijfsnaam vermeld staat goed en wekt de interesse van je medeweggebruikers. Je kunt het zien als gratis reclame voor je onderneming. Als je de auto ook privé wilt gebruiken, of liever niet al te veel te koop loopt met je bedrijf, kun je kiezen voor een bescheiden belettering op bijvoorbeeld de achterkant. Zo bereik je nog steeds veel mensen, maar valt het minder op.

Van bus tot auto

Belettering van je bedrijfswagen kan in verschillende soorten en maten. Je ziet genoeg busjes en auto’s rondrijden om te zien wat er allemaal mogelijk is: van grote, grafische elementen en slogans die de gehele zijden van een bestelbus bedekken, tot een subtiele bedrijfsnaam en website op de achterkant van een personenauto. Het maakt niet uit hoe groot je bedrijfsauto is of hoe kleurrijk je de bestickering wilt hebben: er is van alles mogelijk op het gebied van auto belettering.

Goede kwaliteit belettering gaat lang mee

Hoe professioneel belettering op een bedrijfswagen er ook uit kan zien, als het slecht is uitgevoerd, of snel verslijt door weer en wind, bereikt het juist het tegenovergestelde effect. Daarom zal een goede beletteraar folies gebruiken van een hoge kwaliteit. Deze kunnen tegen een stootje, zijn slijtvast en hebben een lange levensduur. Bovendien wordt de belettering aangebracht met professionele apparatuur, om een optimaal en strak resultaat te garanderen. Zo heb je nog jaren plezier van je auto belettering.

Hoe werkt het?

Je auto of bestelbus laten beletteren of bestickeren kan in alle vormen of maten. De meeste belettering of bestickering wordt van hoogwaardig vinylfolie gemaakt en op de auto geplakt. Dit gebeurt door een kundige professional met vaste hand, zodat het eindresultaat zeer strak oogt. Het vinyl is (na de uithardingstijd) geschikt om gewassen en gewaxt te worden, en kan desgewenst eenvoudig verwijderd worden van je auto.

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept