Home Wonen Een hip ontwerp voor je achtertuin

Een hip ontwerp voor je achtertuin

by admin

De zomer is weer aangebroken! Tijd om te genieten van het leven buiten, de zon, de warmte, de blije mensen. Wordt jij ook zo vrolijk van de zomer? Mensen leven in de zomer veel meer buiten, ze gaan fietsen, naar het strand of park, of ze zitten heerlijk in de tuin. De tuin is een plek waar steeds meer aandacht aan gegeven wordt. Het wordt tegenwoordig meer gezien als een verlenging van het huis. Het is niet alleen meer een plek voor planten, een schommel en een fietsenrek. Nee, in een tuin moet je net zo goed kunnen leven en relaxen als in je huis.

Een hippe achtertuin

Kijk jij naar je achtertuin met weerstand, en vind je het tijd om de tuin eindelijk eens op te knappen? Of mis je gezelligheid in je tuin en kan het wel een moderne update gebruiken? Een hippe tuin is voor iedereen bereikbaar. Je kunt zoveel kanten op, je kunt aan de ene kant kiezen voor de natuurlijke look. Dit bereik je door te kiezen voor meer planten, bloemen en bomen. Maar ook door het gebruik van houten materialen voor tuinmeubilair. Kies daarbij ook voor natuurlijke kleuren voor kussens.

Een andere hippe look is de urban look, strakke lijnen met een combinatie van mooie tegels, loungebanken en kussens in neutrale kleuren. Wat tegenwoordig erg hip is, en bij beide moderne stijlen past is een overkapping. Eigenlijk kun je niet om de overkapping heen als je een hippe achtertuin wilt.

Een overkapping biedt je de mogelijkheid om de hele dag in de achtertuin te zitten, beschermd tegen zon, regen of wind. Creëer een soort woonkamer buiten door onder je overkapping een loungebank te zetten. Je kunt dit uitbreiden met een bar, of zelfs een hottub!

Een hottub kopen 

Een hottub in je nieuwe hippe achtertuin. Hoe mooi klinkt dat? Geniet van je dag in de tuin, ga heerlijk barbecueën en sluit de dag af met een heerlijk bad in je hottub. Of start gewoon de dag in de hottub. Je kunt erin stappen wanneer jij wilt, weer of geen weer. Een hottub kan je kopen bij Elite Wellness. Het voordeel van hottubs van Elite Wellness is de mooie klassieke look die ze hebben. Alle types zijn gemaakt met een prachtige houten buitenkant. Dit sluit heel goed aan bij je hippe achtertuin!

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept