Home Tips Waarom zou je kiezen voor een gloednieuwe auto? 

Waarom zou je kiezen voor een gloednieuwe auto? 

by admin

Een gloednieuwe auto aanschaffen heeft zo zijn voor- en nadelen. Op het moment dat je een auto gaat kopen, heb je de keuze tussen een tweedehandsauto of een nieuwe auto. Uiteraard zitten er aan beide opties voor- en nadelen. In dit artikel lees je alle voordelen van een nieuwe auto! 

De auto is geheel naar jouw wensen

Een nieuwe auto kun je helemaal laten aankleden en inrichten naar jouw wensen. Zo kun je zelf de kleur van de auto kiezen en kun je zeggen welke accessoires en opties je wilt hebben. Wil je cruise control, schakel of automaat, airco en ga zo nog maar eventjes door. Wat voor accu wil je in de auto hebben? Een auto accu kopen doe je eenvoudig via AW Accu. Ook kun je het type bekleding zelf kiezen. Kort gezegd: alles wat je wilt kan bij een nieuwe auto!

Je kunt rekenen op garantie

Elke nieuwe auto heeft een standaard garantie. Het ene merk heeft een andere garantie dan het andere merk, maar elk merk geeft garantie bij een nieuwe auto. Pak bijvoorbeeld het merk Kia, zij geven vaak zeven jaar garantie op een auto en dat is heel wat! Zo kun je zeven jaar genieten van je auto en als er iets stuk gaat, kun je altijd terugvallen op de garantie. Zorg voor je een auto aanschaft, dat je goed voor ogen hebt wat de garantie is!

Er zit nog geen schade aan een nieuwe auto

Een nieuwe auto is niet alleen aan de binnenkant helemaal schoon en nieuw, maar ook aan de buitenkant. Er zit geen krasje op de auto! Je kunt dus super trots zijn op de nieuwe wagen zonder schade aan de binnen- en buitenkant

Het onderhoud aan de auto is minder

Een gloednieuwe auto heeft in bijna alle gevallen minder onderhoud nodig. Dit komt doordat alles nog nieuw is. Wel moet er een servicebeurt uitgevoerd worden bij een bepaalde kilometerstand. Hier wordt alles aan de auto even gecontroleerd! De hoeveelheid onderhoud aan de auto hangt wel af van het aantal kilometers wat je ermee rijdt.

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept