Home Design interieur Je eigen wandmeubel ontwerpen

Je eigen wandmeubel ontwerpen

by admin

Op de pagina van boconcept.nl kun je je eigen wandmeubel samenstellen en ontwerpen. De wandmeubels zijn van ontwerper Morten Georgsen van het merk Lecco. Als je op de site kijkt kun je bijvoorbeeld een model kiezen die je zelf geheel naar eigen smaak kunt aanpassen. Je kunt zowel de kleuren als de verhoudingen, het materiaal en de verschillende elementen aanpassen.design meubel
Je hebt de keus uit witte lak, walnoot fineer en zwart gebeitst eiken fineer. Daarnaast zijn er ook fronten verkrijgbaar in stofvrije lak.
Het plaatmateriaal is voornamelijk gemaakt van spaanplaat en de glazen delen zijn gemaakt van gehard glas. De lakken die zijn gebruikt voor de fineren zijn op waterbasis, zodat de invloed op het milieu wordt beperkt.
Doordat je je wandmeubel geheel zelf kunt samenstellen kun je een uniek resultaat bereiken zodat je een uniek meubel in je woonkamer zult hebben. Richt je meubel praktisch in zodat je genoeg plek hebt voor alle spullen die je erin wilt zetten. Misschien wil je er een tv in kwijt hou dan goed met de maten rekening. Ook kun je aparte vakken voor boeken, vazen of andere items vrijhouden.
Je zult zien dat het ontwerpen van je eigen kast een erg leuke bezigheid is en vooral als je je eigen ontworpen kast eenmaal in ontvangst mag nemen zul je je ogen uitkijken.

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept