Home Wonen Voordelen van plissés en rolgordijnen op maat

Voordelen van plissés en rolgordijnen op maat

by admin

Toe aan nieuwe zonwering? Plisségordijnen en rolgordijnen zijn altijd een goede keus! Ook is het slim om te gaan voor maatwerk. Het past in elk interieur, omdat je het geheel naar wens kunt samenstellen. Lees hier meer over plissés en rolgordijnen op maat en doe inspiratie op voor jouw raambekleding.

Tijdloze rolgordijnen

Van alle types raamdecoratie, zijn rolgordijnen altijd een goede keuze. Het is een tijdloos product en het past op elk type raam door de vele mogelijkheden. Van alle rolgordijnen, zijn de rolgordijnen op maat het meest populair. Waarom? Het past altijd precies en je kunt het naar wens samenstellen. Bovendien is het vaak de mooiste en beste oplossing, want je hebt geen kieren langs de zijkanten en zo functioneert het gordijn op zijn best. Ga jij voor een duo rolgordijn op maat, of een standaard rolgordijn op maat?

Trendy plisségordijnen

Plisségordijnen bestaan uit een systeem waaraan een geplooide (plissé) doek is bevestigd. Onder maatwerk zijn de plissé gordijnen op maat opvallend in trek. Met plissés kun je zowel de boven- als onderkant bedienen. Dit is erg handig, want zo kun je de plissé in het midden van het raam hangen.

Met een plissés ben je niet gebonden aan standaard ramen. Juist niet! Door te gaan voor maatwerk zijn er vele vormen mogelijk. Dus ook voor dat hoge dakraam, draai-kiepramen en ramen in de serre. Meer voordelen zijn:

  • Verschillende bedieningen: koord, ketting of handgreep;
  • Keuze uit meer honderden kleuren;
  • De plissé blijft dankzij de zijgeleiding netjes op zijn plek.

Welke kleur moet je kiezen?

Omdat er bij maatwerk 500+ kleuren zijn waar je uit kunt kiezen, kan het lastig zijn om de knoop door te hakken. Haal inspiratie uit magazines en Pinterest. Wat nu helemaal in is, zijn opvallende kleuren en eyecatcher vlakken. Stel online een kleurrijk gordijn samen. Populaire kleuren zijn:

  • Oudroze;
  • Okergeel;
  • Donkerblauw;
  • Pastelkleuren;
  • Zwart en goud;
  • Groen (mosgroen en olijfgroen).

Zelf inmeten of laten opmeten?

Het inmeten van raamdecoratie is niet lastig. Aan de hand van een stappenplan of handleiding kan het bijna niet fout gaan. Ben je toch onzeker over de maten? In dat geval kun je het gordijn laten inmeten door een professional. Door de rolgordijnen meetservice aan huis ben je zeker van dat het maatwerk product perfect past!

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept