Home Uncategorized Autoruit snel laten vervangen?

Autoruit snel laten vervangen?

by admin

Zit er sinds kort een sterretje of een barst in je autoruit? Wil je deze snel laten vervangen op locatie? Dan kun je hiervoor direct Autoglas Brabant inschakelen. Als je verzekerd bent is dit gratis en anders kan dit tegen een schappelijke prijs worden gedaan. 

Ontstaan van autoruitschade 

Ontstaan van autoruitschade zit vaak in een klein hoekje en heeft vaak ook verschillende soorten & maten. Heb je alleen een sterretje of je ruit van de auto helemaal ingeslagen? Een sterretje in de ruit ontstaat vaak door grind of steen dat opspringt. Dit in combinatie met de temperatuurverschillen wordt er een barst veroorzaakt. Zoiets dergelijks komt in de winter 30% vaker voor dan in de zomerperiode.   

Autoruit vervangen of repareren

Mocht het gaan om een klein sterretje in de ruit dan kun je het beste het sterretje zo snel mogelijk laten repareren. Zolang het sterretje kleiner is dan de grootte van een 2 euro munt dan kun je de ruit met een injectie direct laten repareren. Mocht dit niet het geval zijn dan is zal de complete ruit vervangen moeten worden. Dit heeft te maken met de veiligheid voor jezelf als bestuurder. Wanneer een zijruit of achterruit beschadiging oploopt, zal deze autoruit vervangen moeten worden doordat deze ruiten van hard glas gemaakt zijn en daardoor ook helemaal uit elkaar zullen vallen bij de kleinste schade. 

Laat de ruit op locatie maken

Moet je ruit echt vervangen worden, maar kun je niet weg? Dan kun je ook een specialist zoals Autoglas Brabant inschakelen die de autoruiten op locatie kan komen maken. Dan kun je zelf langskomen en zal de specialist met de juiste ruit op locatie komen om deze te vervangen. Mocht het om een sterretje gaan

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept