Home Tips Een sunshower kopen doe je om deze redenen

Een sunshower kopen doe je om deze redenen

by admin

De Sunshower alleen een luxe product noemen zou niet terecht zijn, want een Sunshower heeft je heel veel meer te bieden.  Het bied je zonlicht  en zorgt voor de extra aanmaak van vitamine D. Daardoor ga je je energieker voelen en heb je een gezondere kleur. 

Soms zie je hele periodes van het jaar de zon niet

Douchen en gebruik maken van de Sunshower kan op hetzelfde moment. Ook dat maakt het een gewild apparaat.  De douche is ingesteld op een gezonde en verantwoorde dosis Uv-licht. Daar hoef jij je dus geen zorgen over te maken.  De Uv-straling krijg je anders alleen van de zon. Maar die is er, zoals je weet, in Nederland niet altijd. Sterker nog; die zie je soms hele periodes van het jaar niet. Behalve dat is douchen en gebruik maken van de Sunshower ook gewoon erg ontspannend. Het helpt ook pijn te verminderen, als je pijnklachten hebt. Meer dan voldoende redenen om ook tot aankoop over te gaan.

Met de Sunshower houd jij het vitamine D gehalte op peil

Met deze douche haal je het goede van de zon op en dat is zeker in de winter- en herfstmaanden natuurlijk heerlijk. Juist in de wintermaanden en door het gebrek aan zonlicht maak je weinig vitamine D aan, iets dat onder meer slecht is voor je huid. Door gebruik te maken van de ‘zonnedouche’ bereid je bovendien je huis alvast voor op de zomermaanden en heb je bovendien gedurende het gehele jaar een meer dan gezonde kleur op je wangen.

Je voelt je energieker en bent een stuk gezonder

Vitamine D is  een vitamine die door het lichaam aangemaakt wordt. Door regelmatige blootstelling aan Uv-licht houd je steeds je vitamine D gehalte op peil. Vitamine D speelt een belangrijke rol voor het functioneren van je immuunsysteem en je voelt je met voldoende vitamine D gezonder en vooral veel energieker. Het is ook al erg belangrijk voor de botten in je lichaam,  die met voldoende van deze vitaminen lekker sterk blijven. Door elke dag opnieuw gebruik te maken van de Sunshower kun jij de hoeveelheid vitamine D zomaar verdubbelen.

Timer zorgt voor veilig gebruik

Het elke dag opnieuw gebruiken van de Sunshower kan geen kwaad. Sterker nog, je huid maakt zo op geheel verantwoorde wijze pigment aan. Dat is ook de reden dat je heel het jaar door een gezonde blos  op je wangen hebt. Om je te beschermen tegen teveel straling is er een timer die ervoor zorgt dat het na tien minuten gedaan is. Zo houd je het gezond en verantwoord en zo kun je elke dag opnieuw gebruik maken van de Sunshower. 

Bloedvaten verwijden, afvalstoffen worden makkelijker afgevoerd

De heerlijke Uv-straling werkt met korte golf infrarood straling. Daardoor ontstaat het sterk ontspannende effect en helpt het ook bepaalde pijn te verlichten.  Het licht dringt diep door in je huid en dat zorgt weer voor een aangename warmte en een heerlijk gevoel.  Bovendien verwijden de bloedvaten en daardoor kunnen schadelijke stoffen sneller afgevoerd worden. Bovendien worden stijve en stramme spieren weer veel soepeler.

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept