Home Ontwerpen Hoe val je op op een beurs

Hoe val je op op een beurs

by admin

Wanneer je met je bedrijf op een beurs staat is het belangrijk dat je opvalt tussen de vele stands. Je hebt immers geld en tijd geïnvesteerd om op de beurs te staan, dus wilt zoveel mogelijk potentiële klanten spreken. Maar hoe trek je nou de aandacht? In dit artikel geven we enkele bruikbare tips!

Banners

De eerste tip is om grote banners met het bedrijfslogo erop neer te zetten. Dit zorgt in eerste instantie voor een mooie aankleding, en ten tweede trek je er de aandacht mee.

Een hologram

Een moderne techniek om op te vallen op een beurs, is door het gebruik van een hologram. Een hologram geeft met 3D lichteffecten de gewenste boodschap weer. Dit kan bijvoorbeeld je bedrijfslogo zijn, een slogan, of een kort filmpje. Doordat een hologram een erg realistisch beeld weergeeft, veel realistischer dan bijvoorbeeld een TV-scherm, zul je veel bekijk trekken. Al is het alleen maar omdat mensen het hologram mooi vinden of benieuwd zijn; biedt jou meteen weer een mogelijk om een verkoopgesprek aan te knopen! Een hologram is verkrijgbaar bij Media Hologram.

Sta klaar

Een belangrijke tip voor op een beurs is om niet een te afwachtende houding aan te nemen. In plaats van je in je stand terug te trekken, kun je er beter voor zorgen dat je voor je stand staat en mensen begroet. Spreek zoveel mogelijk mensen aan, al is het alleen maar even een ‘goede middag’. 

Gratis spullen

Iedere Nederlander houdt van gratis spullen. Zeker mensen op een beurs! Zorg daarom dus dat je iets bij je hebt om uit te delen. Snoep, een pen, een USB stick… alles is mogelijk! Het uitdelen van deze spullen biedt weer een mogelijk tot een gesprek. Zorg er voor dat je bedrijfsnaam en logo op deze rol pepermunt of pen die je uitdeelt staat. Zo maken de mensen die het meenemen automatisch weer reclame voor je bedrijf!

Muziek

Naast visueel opvallen, kun je ook gebruik maken van muziek. Door middel van een achtergrondmuziekje trek je toch al snel de aandacht en creëer je een fijnere sfeer. Zet de muziek natuurlijk niet te hard, je moet immers wel normaal een gesprek kunnen voeren.

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept