Home Meubels Tweedehands design stoelen populair

Tweedehands design stoelen populair

by admin

In Nederland zijn steeds meer design stoelen en meubels van de bekende ontwerpers in trek voor een tweede of zelfs derde of vierde leven. Steeds meer liefhebbers van zowel de stoelen als de portemonnee nemen dergelijke stoelen en design meubels in gebruik. Ze knappen ze zelf op, laten ze naar een restaurateur brengen of zijn juist gecharmeerd van de authentieke look.

Tweedehands design meubelen koopt men vaak op snuisterijenmarkten, via sites als marktplaats of via restauratieateliers en meubelwinkels gespecialiseerd in tweedehands design meubels. De meest populaire stoelen zijn de stoel van Gispen, de zigzagstoel van Rietveld en de Eames lounge stoel. Tijdloos design welke in menig huiskamer meer dan welkom zijn. Vaak heb je de echte liefhebbers en die hebben heel wat over om in het bezit te komen van dergelijke meubels.

Vroeger kon niet iedereen zich design meubels veroorloven. Tegenwoordig is design een stuk toegankelijker. Mede door de komst van de online winkels en het grote aanbod kan de prijs flink gedrukt worden.

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept