Home Meubels Geschikte meubels voor ouderen

Geschikte meubels voor ouderen

by admin

Wanneer we ouder worden, krijgen we meer lichamelijke klachten. Zo is onze wervelkolom minder mobiel, verliezen we onze balans vaker en hebben we minder spierkracht. In het dagelijkse leven kunt u hier last van krijgen, doordat u bijvoorbeeld moeilijker uit uw stoel kunt op staan. Gelukkig zijn er veel opties waardoor u makkelijker kunt opstaan, zoals een senioren stoel of een Elektrische sta op stoel. Wil u meer weten over senioren stoelen? Lees er dan meer over in deze blog!

Wat is een senioren stoel?

Door een lekkere fauteuil te hebben kunt u heerlijk tot rust komen, maar het is soms wel eens lastig om weer uit uw stoel op te staan. Voor veel mensen wordt het moeilijker om uit hun stoelen op te staan wanneer ze ouder worden. Gelukkig biedt de elektrische sta op stoel de uitkomst waardoor u makkelijk weer kunt opstaan. Door middel van een sta op stoel ondersteunt u uw rug en de rest van uw lichaam, maar ervaar u ook een gevoel van vrijheid die u met andere stoelen niet meer hebt. Sta op stoelen zijn erg populaire senioren stoelen, maar wist u dat er ook banken zijn die het makkelijker maken om weer op te staan? Deze banken hebben een elektrische functie waardoor u een extra steuntu in de rug krijgt als u wilt opstaan. Al het meubilair is zelfs op maat te maken, zodat u optimaal zitcomfort hebt.

Een ergonomische stoel voor ouderen

Wanneer we ouder worden, krijgen we meer lichamelijke gebreken en vraagt ons lichaam om wat extra hulp. Door een senioren stoel aan te schaffen kun u u lichaam beter ondersteunen waardoor sommige lichamelijke klachten minder worden of zelfs voorkomen kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een ergonomische stoel of bank. Ergonomisch zitmeubilair komt met extra functies, zoals een elektrisch verstelbare voet- en hoofsteun, en stoelen die u zelfs in de hoogte kunt aanpassen zodat de stoel perfect is aangepast aan uw lichaam.

Kies dus voor optimaal zitcomfort met een senioren stoel of ergonomische stoel!

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept