Home Meubels Een boxspring kopen

Een boxspring kopen

by admin

Waar men voorheen enkel boxsprings zag in hotels of bij rijke mensen, ziet men tegenwoordig steeds meer slaapkamers die met een boxspring worden uitgerust. De prijzen van boxsprings lagen vroeger erg hoog, tegenwoordig is deze populaire slaap combinatie een stuk toegankelijker. Natuurlijk ontstaan er hierdoor grote kwaliteitsverschillen, waardoor het dus belangrijk is om voor het kopen van een boxspring goed te onderzoeken wat precies de verschillen zijn. Indien mogelijk is het verstandig om de boxspring eens uit te proberen voordat je tot de aanschaf overstapt.

Iets over boxsprings

Ga je een boxspring kopen, dan is het makkelijk om te weten waar we het precies over hebben. Boxsprings zijn bedden die bestaan uit twee onderdelen: een met stof beklede bedbodem op een houten of stalen frame. Daarop komen normaal gesproken 2 losse matrassen te liggen. De twee matrassen kunnen aan elkaar worden verbonden door het gebruik van een topmatras. De bedbodem van een boxspring wordt voorzien van veren.

Voordelen van boxsprings

Ten opzichte van standaard bedden hebben boxsprings verschillende voordelen. Boxsprings hebben bijvoorbeeld een hoge instap, waardoor het in en uitstappen veel gemakkelijker gemaakt wordt. Daarnaast zijn er ook nog andere voordelen:

  • Boxsprings staan bekend om een erg goede ventilatie
  • Een Boxspring verdeelt het lichaamsgewicht gelijkmatig
  • Er wordt bij elke slaappositie een goede lichaamsondersteuning geboden
  • Boxsprings garanderen vaak een erg lange levensduur
  • Het uiterlijk van een boxspring is vaak erg mooi en modieus. Ze zijn tevens in vele verschillende kleuren en maten verkrijgbaar.

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept