Home Design interieur Vakantiehuis in Spanje inrichten

Vakantiehuis in Spanje inrichten

by admin

Lekker weg kunnen uit Nederland naar het heerlijke Spanje wanneer jij wilt. Zonnetje, strand, lekker huisje, lekker eten en genieten maar. Maar een eigen huis in Spanje inrichten is zo makkelijk nog niet. Waar moet je allemaal aan denken? Wat is slim om te doen tegen de hitte en wat juist niet? Daarmee gaan we je helpen vandaag! 

Vinden wat je leuk vind

Het is heel belangrijk om eerst inspiratie op te doen voordat je begint met inrichten. Zonder inspiratie komt het eruit te zien als een zooitje ongeregeld. Zoek daarom eerst wat foto’s en stijlen op die je leuk zouden lijken. Doe dit door online inspiratie op te doen. Kijk bijvoorbeeld naar andere huizen in Spanje en hoe deze ingericht zijn. Of maak een moodboard via Pinterest. 

Zo min mogelijk zwart

Je vraagt je misschien wel eens af waarom alle huizen in spanje wit/geel zijn. Dat komt omdat wit/geel niet zo opwarmt als dat zwart dat doet. Je hebt vast ook wel eens gemerkt dat je het een stuk warmer hebt in de zomer in zwarte kleding dan in witte kleding. Dat is precies hetzelfde bij huizen. Probeer daarom ook zo min mogelijk zwart te gebruiken in het exterieur van het huis. Zo voorkom je onnodige hitte in het al super warme weer. Zo blijft het lekker koel in huis en hoef je niet te zwemmen in je eigen zweet.

Praktische dingen

Natuurlijk moet je in een vakantiehuis ook denken aan de praktische dingen. Helaas zijn er in Spanje wat andere dingen waar je aan moet denken dan in Nederland. Spanje heeft bijvoorbeeld geen schoon water wat je kan drinken uit de kraan. Pas daarmee op als je bijvoorbeeld je tanden poetst of wat wilt drinken. Ook moet je denken aan een goede douche, het is ook zo wat om jezelf met een tuinslang af te spoelen! Met dit allemaal kan Villa Nova real estate je helpen en begeleiden. Villa nova real estate heeft al enorm lang ervaring met vakantiehuizen in Spanje. Voorkom onnodige problemen en neem contact met ze op! Dat bespaart jou een hele hoop tijd, geld en moeite. 

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept