Home Design interieur Helder design met designlampen

Helder design met designlampen

by admin

Cloudy is de nieuwe, uit geblazen glas, vervaardigde lamp van Fabbian Illuminazione wiens design van Mathieu Leganneur komt. Normaal gesproken zoeken we organische vormen, vergelijkbaar met dieren en personen, als we naar wolken staren. In het geval van de lamp Cloudy is het creatieve proces omgekeerd: het is een speciaal object die gedurende de creatie pas haar echte potentie liet zien. “Cloudy is een paradox! De lamp is vervaardigd met zeer complexe stalen mallen, wat het een bijna magische gloed geeft. Een glazen wolk in de lucht”. Legt designer, Mathieu Lehanneur.

Een lamp die, vanuit het design van de ontwerper, techniek en productie, vorm heeft genomen van een lichtgevende en statische wolk. “Door helder wit glas te combineren met lichtsterke LED-lampjes, lijkt Cloudy op de stralende zon na regenval!”. Eenmaal ingeschakeld, laat Cloudy haar heldere licht zien en roept de zon op na de regen. Een designlamp met een positief teken van hoop en optimisme. Cloudy’s kenmerken zijn gradiëntwit geblazen glas en een gegoten aluminium structuur dat wordt verlicht door high-power LED-lampjes.

Designlampen vormen een gespreksonderwerp in ieder huishouden. Het opnemen van een designmeubel of designlamp in het interieur zorgt ervoor dat er een frisse wind door de inrichting gaat. De kans dat iemand bijvoorbeeld dezelfde design vloerlamp in zijn kamer heeft staan is ook nihil.

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept