Home Ontwerpen Wat zijn de mogelijkheden van je auto interieur laten wrappen?

Wat zijn de mogelijkheden van je auto interieur laten wrappen?

by admin

Bij het wrappen van voertuigen denken de meeste mensen vaak alleen aan het exterieur. Maar wist je dat je ook het interieur van je voertuig kunt wrappen? Interieur wrapping van wrappen.nl biedt eindeloze mogelijkheden om je voertuig van binnen te transformeren en een persoonlijke touch toe te voegen. In deze tekst gaan we dieper in op de mogelijkheden van interieur wrapping en hoe je je voertuig interieur kunt upgraden.

Dashboard wrapping

Een van de meest populaire toepassingen van interieur wrapping is het wrappen van het dashboard. Of je nu een oud dashboard wilt verfrissen of een nieuw design wilt toevoegen, het wrappen van het dashboard biedt talloze mogelijkheden. Met een breed scala aan kleuren, texturen en afwerkingen kun je het dashboard aanpassen aan je persoonlijke stijl.

Deurpanelen en trim wrapping

Naast het dashboard kun je ook de deurpanelen en trim in je voertuig wrappen. Hiermee kun je het saaie standaard interieur transformeren in iets unieks en opvallends. Denk aan het wrappen van de deurhandgrepen, deurgrepen, schakelpook, stuurwiel, middenconsole en andere interieuronderdelen. Met een breed scala aan folies en afwerkingen kun je je interieur een geheel nieuwe uitstraling geven.

Center console en infotainment wrapping

De center console en het infotainmentsysteem zijn vaak het middelpunt van het voertuig interieur. Door deze onderdelen te wrappen, kun je een statement maken en je interieur een upgrade geven. Of je nu kiest voor een strakke en moderne look met een matte afwerking of een opvallende metallic afwerking, het wrappen van de center console en het infotainmentsysteem kan een groot verschil maken in de algehele uitstraling van je interieur.

Stoffen en bekleding wrapping

Ja, je kunt zelfs de stoffen en bekleding in je voertuig wrappen. Dit kan een geweldige optie zijn als je je bekleding wilt vernieuwen zonder deze volledig te hoeven vervangen. Met speciale bekleding folies kun je stoelen, de hemelbekleding en andere stoffen oppervlakken een nieuwe look geven. Hierdoor kun je eenvoudig kleuren en texturen aanpassen en je interieur een frisse uitstraling geven.

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept