Home Ontwerpen Applicatie laten ontwikkelen

Applicatie laten ontwikkelen

by admin

Door het als maar groeiende aantal actieve gebruikers is de telefoon niet meer weg te denken in het hedendaagse leven. Momenteel zijn er al meer dan 1,3 miljoen actieve gebruikers, die gemiddeld 2,5 uur per dag op de telefoon zitten. Wanneer jij als ondernemer niet zichtbaar bent voor deze doelgroep, is je bereik een stuk lager. Doordat er tegenwoordig zoveel actieve gebruikers zijn op de telefoon, zie je ook dat de meeste zoekopdrachten tegenwoordig op mobiele apparaten worden uitgevoerd en niet meer via de desktop. Het is daarom van groot belang om hier op in te spelen. Door zichbaar te zijn maak je het ook mogelijk om klanten van de concurrent weg te kapen. Beschikt jouw onderneming nog niet over een eigen app? Bekijk dan is of een App laten maken dé oplossing kan zijn om meer klanten te krijgen!

Een app zelf maken of toch uitbesteden

Wanneer je de prijzen van een app laten maken analyseert zie je ook dat dit een behoorlijke investering is. Echter is het wel zo dat dit te rechtvaardigen is. Wanneer je zelf niet bekend bent met programmeren en waar het kleinste foutje fataal kan zijn, overweeg dan of het zelf maken van de app het wel waard is. Hoewel het begin vaak nog wel perspectief biedt, loop je later vaak tegen problemen aan en die zijn niet zo eenvoudig op te lossen als gehoopt. Dit zorgt er voor dat je veel geld, tijd en energie steekt in een product wat zich niet altijd terug betaald. Als er een klein foutje wordt gemaakt, dan kan het zijn dat de complete applicatie niet meer naar behoren functioneert. Wanneer dit te vaak gebeurd, zullen deze plannen vaak op de plank belanden. Dit is natuurlijk een gemiste kans!

Verschillende mogelijkheden om een applicatie toe te passen

Daarbij zijn er verschillende besturingssystemen die toegepast kunnen worden op jouw applicatie. Helaas is het niet zo dat deze op elkaar lijken, waardoor je ook hiervoor moet inlezen. Vaak zijn deze in de basis wel hetzelfde, maar moeten er diverse aanpassingen gedaan worden. Zo kan een app in de Appstore andere aanpassingen nodig hebben dan een app in Google Store. Een App ontwikkelaar is hier bekend mee en weet wat erbij komt kijken. Door het groot aantal mogelijkheden is het altijd mogelijk om een geschikte app te laten ontwikkelen.

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept