Home Meubels Woonstijlen

Woonstijlen

by admin

Je hebt verschillende stijlen die je in je woning toe kunt passen. Het hangt er maar net vanaf welke smaak dat je hebt. Maar het is wel belangrijk om de smaak te kiezen die bij je past, want je huis moet echt je thuis zijn. Je kunt je huis gelukkig zo aanpassen en inrichten als je zelf graag wilt. Spelen met kleur om een bepaalde sfeer te creëren bijvoorbeeld. Of juist met de meubels een eigen gevoel aan je huis geven. Welke woonstijl je ook kiest, je wilt dat je huis bij je past.

Klassieke woonstijl

De klassieke stijl is anders dan zijn naam zeker niet ouderwets, maar krijg je eerder een chique uitstraling. Door gebruik te maken van spullen die vroeger vaak werden gebruikt krijg je dat warme gevoel van vroeger terug. Gebruik hiervoor koperen spullen zoals kandelaren en schalen, of hang kroonluchters. De kleuren die voor deze woonstijl gebruikt worden zijn voornamelijk donker in combinatie met koper, zilver en goud. Als basis wordt vaak een houten of marmeren vloer gebruikt.

Landelijke woonstijl

De landelijke woonstijl laat het gevoel van buiten terug binnenkomen. Door de draagbalken echt te laten zien en rustige meubels te gebruiken in combinatie met lichte kleuren op de muren is het mogelijk om een landelijke sfeer te creëren. Vroeger uit geldgebrek, maar nu is de landelijke woonstijl gewild omdat het lekker rust uitstraalt.

Moderne woonstijl

Hou je meer van een strakke look, dan kun je het beste voor een moderne stijl gaan. Hier worden strakke design meubelen gebruikt en worden er weinig accessoires gebruikt om een lege en ruimtelijke inrichting te verkrijgen. De strakke meubelen zoals design fauteuils, design banken of design kasten die BoConcept in de collectie heeft passen goed in een moderne woonstijl. Zorg door de minimale inrichting dat er genoeg verlichting in huis is zodat de ruimte door de ruime hoeveelheid licht nog groter lijkt. Witte meubels in combinatie met veel glas maken de moderne look helemaal af. Voor meer informatie over designmeubels kunt u kijken op de website van BoConcept op: http://www.boconcept.com/nl-nl/

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept