Home Meubels Tuinmeubel trends

Tuinmeubel trends

by admin

Bij een nieuwe tuinaanleg ga je natuurlijk alvast nadenken over wat voor tuinmeubelen je in je tuin wilt hebben. De twee grootste trends die op de Floriade bekend zijn gemaakt zijn de Let Me Glow garden en de Be Happy garden. Let Me Glow heeft vooral strakke lijnen met daarin felle kleuraccenten. Deze trend is bedoeld voor een strakke tuin. Het toont wellicht wat grauw, maar dit wordt recht getrokken met kleurrijke accenten. De voornamelijke kleuren hierin zijn grijs, wit en groen. De tuinmeubelen zijn gemaakt van de nieuwste materialen en design en tonen strak.

De Be Happy tuintype maakt gebruik van een natuurlijke basis. De producten die hierbij horen spelen hierop in; denk aan houten tuinmeubelen, oog voor insecten en duurzame producten. Een halve verharding op de paden of een speelhut bedekt met mos zijn voorbeelden die in deze tuintrend passen. De gedachte achter deze trend is dat jong en oud zich meer tot de natuur getrokken voelen, waarbij de houten tuinmeubelen een warm gevoel afgeven.

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept