Home Meubels Oude meubels

Oude meubels

by admin

Wanneer je er aan zit te denken om je woonkamer een geheel nieuwe look te geven met nieuwe banken, kasten, tafels etcetera, denk je misschien niet meteen aan wat je met je oude spullen gaat doen. Misschien heb je al iemand gevonden die de hele inboedel van je wilt overkopen. Het kan ook zijn dat je eigenlijk nog veel bruikbare spullen hebt, waarvan je niet weet wat er mee te doen.
Zou je er bijvoorbeeld voor kiezen om een woningontruimer in te schakelen dan kan deze ervoor zorgen dat jouw spullen goed terecht komen. Heb je echt waardevolle spullen, dan kan ervoor gezorgd worden dat de inboedel door een taxateur wordt bekeken en misschien op een veiling of een antiekhuis wordt verkocht. Deze organisaties kunnen jouw inboedel kopen voor een eerlijke prijs. Het zou echter ook kunnen zijn dat uw verschillende meubels in bezit heeft waar u eigenlijk weinig voor zult terug krijgen, maar die nog niet versleten zijn.
Deze oude bruikbare inboedel kunt u vaak kwijt bij organisaties of stichtingen zoals het Rode Kruis, het Leger Des Heils, jeugdzorg, zorgcentra, kringloopwinkels, liefdadigheidsinstellingen of studentenhuisvestingen. Zo worden jouw spullen tenminste niet weggegooid en krijgen ze een tweede leven. Weet je zelf niet goed waar je moet aankloppen om je spullen weg te brengen dan kan een woningontruimer daar ook bij helpen.

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept