Home Meubels Brad Pitt gaat meubels ontwerpen

Brad Pitt gaat meubels ontwerpen

by admin

Amerikaans beroemd acteur Brad Pitt lijkt van alle markten thuis, nu is hij van plan om binnenkort enkele meubelen op de markt te brengen. Dit heeft hij onthuld aan het Amerikaanse blad Architectural Digest.

De acteur zegt zelf al tientallen jaren met diverse ideeën voor meubelontwerpen rond te lopen. Nu lijkt het er op dat bepaalde ontwerpen ook echt gerealiseerd zullen worden.  Hij heeft onder meer een bed, eettafel en bad in gedachten. De acteur is al sinds begin jaren 90 bezig met meubeldesign en architectuur. Niet alleen had hij deze ideeën bedacht maar hij heeft zo ook allemaal daadwerkelijk op papier gezet.

Een paar geleden werden zijn schetsen opgemerkt door bekend meubelmaker Frank Pollaro. Deze zag er wel iets in om de meubels ook daadwerkelijk in productie te maken. Half november zullen de eerste meubelstukken worden gepresenteerd in New York, de prijzen zijn nog niet bekend maar de stukken worden wel exclusief, zo worden er van het bed maar negen exemplaren gemaakt.

Relevante berichten

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept